Sztuka tworzenia tapas… / Art of tapas…

W mieście Antequera, zmęczeni ale zadowoleni po wycieczce po El Torcal, trafiamy (nic nie dzieje się przypadkowo) na restaurację Arte de Tapas. Dania tworzone z miłości do jedzenia oraz sztuki.

Zobaczcie sami, co potrafią stworzyć mistrzowie kuchni…

In a city of Antequera, tired but satisfied after the trip to El Torcal, we hit upon (nothing happens by chance) a restaurant called Arte de Tapas, created with love for food and art.

See for yourselves, what the kitchen masters can do…

DSC00446

DSC00447
Forma podania, arcydzieło! / The way it’s served,  a masterpiece!

DSC00448

DSC00449
Porra antequerana – tradycyjny krem z suchego chleba oraz pomidorów. Dużo gęstszy od Gazpacho czy Salmorejo oraz, według nas – smaczniejszy. W Arte de Tapas podano go nam w wersji pomarańczowej. / Porra anterquerana – traditional cream made of dry bread and tomatoes. It’s much thicker than Gazpacho or Salmorejo and tastier as well (at least we think so). At Arte de Tapas we got served an orange flavor.
DSC00450
Jeśli mnie pamięć nie myli, to w tej panierce schował się zajączek / If I remember right, there is a rabbit hidden under breadcrumbs

DSC00451

***

Moja recenzja i szczegóły na temat restauracji na portalu Trip Advisor.

***

Read my review and see more details of the place on Trip Advisor.

Advertisements

7 thoughts on “Sztuka tworzenia tapas… / Art of tapas…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: